Macrou la gratar cu sos de corcoduse si salsa

Macroul este un peste gustos si satios, usor de preparat, iar aceasta reteta rapida il face si mai interesant. In plus, este un fel economic in care sa obtii o masa plina de nutrienti. Andra Ilas propune o reteta de weekend: macrou la gratar cu sos de corcoduse si salsa.?
Ingrediente
2 bucati macrou (proaspat)
1 kg corcoduse verzi
1/4 ceapa
1 catel usturoi mic
2 rosii medii
1 castravete mare
2 fire ceapa verde
1/2 ardei iute
ulei de masline
sare
Mod de preparare
Sosul de corcoduse: Se pun corcodusele la fiert in apa cu sare, ceapa si usturoiul si se lasa pe foc pana se inmoaie bine. Se strecoara si se paseaza prin sita. Piureul obtinut se amesteca in blender cu 100 ml ulei de masline pana se obtine un sos, pe care il mai puteti ajusta de sare dupa gust.
Salsa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *