Mai multi apropiati ai premierului dau comunicate in stil copy-paste care explica gestul lui Ponta. “Nu a demisionat, nu trebuie Congres”

de Cristian ANDREI Publicat la: 12.07.2015 23:10 Ultima actualizare: 12.07.2015 23:11

Mai multi lideri din apropierea premierului Victor Ponta au transmis mesaje de clarificare dupa anuntul premierului de pe Facebook: Ponta nu si-a dat demisia din fruntea PSD, ci doar a prelungit interimatul si nu se impune organizarea unui Congres interimar. Toate comunicatele au aceleasi idei, aratand ca s-a dat o linie pentru toate si s-au gasit semnatari pentru acestea.

Nicolae Banicioiu, Claudiu Manda, Daniel Savu, Mihai Sturzu, Gabriela Firea si Sorin Grindeanu, toti apropiati ai premierului Victor Ponta au transmis comunicate de presa, care seamana ca text foarte mult, toate avand acelasi set de idei, la scurt timp dupa anuntul lui Ponta pe Facebook. In ele, se precizeaza ca Ponta nu a demisionat din fruntea PSD, ca acesta doreste sa apere partidul si nu trebuie organizat un Congres, chiar daca PSD nu mai are nici presedinte, nici presedinte interimar.?
“Decizia anuntata astazi de Victor Ponta este una care arata intelepciune in raport cu partidul. Vorbim despre o prelungire a interimatului, nu despre o demisie. Nu putem vorbi despre vreun Congres, daca nu vorbim de o demisie. Nu poate fi organizat un Congres pana la o solutionare a situatiei lui Victor Ponta, situatie pentru care acesta a si facut gestul amintit fata de partid”, este comunicatul lui Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj.?

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vicepresedinte al PSD, vine si el cu un mesaj similar.
“In acelasi timp, in PSD nu avem de ce sa discutam despre un Congres. Victor Ponta nu a demisionat. Este vorba de o prelungire a interimatului, menita sa protejeze partidul. Nu poate exista un Congres pana la clarificarea situatiei din Justitie a lui Victor Ponta”, sustine Banicioiu.?
Ministrul Comunicatiilor, Sorin Grindeanu, scrie un comunicat aproape identic.
“PSD nu are nevoie de un Congres pana la momentul in care situatia juridica a domnului Ponta se va clarifica. Vorbim despre o suspendare, nu despre o demisie, deci, despre o prelungire interimatului”, arata Grindeanu.?
Mihai Sturzu, presedintele tinerilor pesedisti, este in acord cu colegii sai.?
“Decizia presedintelui PSD Victor Ponta de a prelungi interimatul la partid este una care arata preocupare in a-si demonstra nevinovatia si de a proteja, totodata, partidul. Avem totala incredere in Victor Ponta si in nevinovatia acestuia si asteptam sa revina cat mai curand la conducerea executiva a partidului. Pana atunci, cum am demonstrat deja, PSD va avea o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *