Maine incepe Magic Delta Fest

Timp de 4 zile, localnicii si turistii din Sfantu Gheorghe au parte de muzica si dans.
Maine incepe prima editie a festivalului Magic Delta Fest, un festival dobrogean, multietnic, despre care organizatorii spun ca s-a nascut din dragoste si grija pentru natura. Evenimentul imbina cu succes peisajul mirific al Deltei Dunarii, dansul si muzica intr-un cadru special: Sfantu Gheorghe, un loc magic unde Dunarea intalneste Marea Neagra, un loc in afara timpului si a granitelor, si probabil unicul pitoresc si neconventional.
In cadrul acestei prime editii si timp de 4 zile, artistii, turistii si localnicii vor beneficia de o ambianta rustica, atat culinara cat si artistica, puse in evidenta de organizatori prin specialitatile zonei, cat si filme. Seara, de la orele 20.30 in fata scenei, publicul se va putea delecta si distra cu trupe autentice de lipoveni, haholi, greci, romani.
De asemenea, trupe si artisti de renume vor cobori magia muzicii si a dansului in Delta Dunarii intr-o ambianta multicolora, de la muzica populara ucraineana, greceasca si romaneasca, pana la muzica pop, folk sau internationala. Anul acesta, vor urca pe scena ansamblurile “Delfin”, “Ciornaia More” si formatia “Delfin”90” din Sfantu Gheorghe, ansamblul elen “Odyssea”, reprezentand tineretul elen din Tulcea, grupul vocal “Draguta – Silistea” din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *