Maine va fi luna plina. Cum ne afecteaza?

Luna plina din 19 iulie cade in Capricorn si este una pozitiva, spun astrologii, pentru ca beneficiaza de energia lui Marte si de incurajarea lui Uranus, pentru promovarea schimbarii si a libertatii. Astrul selenar aduce curaj si simtul aventurii atat la serviciu, cat si in viata privata. De aceasta luna noua este nevoie sa abordezi provocarile in maniere originale si neobisnuite, scrie astrolyking.com.
BERBEC: Luna plina din 19 iulie iti va aduce o revigorare a carierei – acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune momente profesionale din acest an. Luna plina va cadea in casa a opta a banilor altor oameni, asa ca ai putea constata ca se cristalizeaza o oferta profesionala care te va pozitiona mult mai sus in domeniul in care lucrezi. Iar oferta va veni cu un pachet financiar, care cuprinde termeni si beneficii, bonusuri, drepturi de autor, avansuri, comisioane, pe care nu le poti refuza. Sau vei ramane in aceeasi companie, unde vei primi o oferta de la sefi cu conditii mult mai bune decat visai vreodata.
TAUR: In cele patru zile de dupa luna plina din 19 iulie, vei putea planifica o deplasare intr-un loc mai indepartat. Aceeasi luna plina ti-ar putea aduce un final fericit intr-un proces legal in care esti implicat sau o super-petrecere pentru eforturile depuse intr-un proiect editorial de publicare a unei lucrari sau de transmitere a unei emisiuni radio sau tv. Sau, aceasta luna plina te-ar putea ajuta sa finalizezi, in cele din urma, o problema legata de studii si dorinta ta de a obtine o diploma superioara. Una dintre aceste zone ar putea fi reliefata si ti-ar putea da motive sa fii incantat.
GEMENI: Luna plina din 19 iulie se va concentra pe finante, mai exact asupra banilor pe care vrei sa-i ceri de la banca sau alt tip de organizatie de imprumut. Suntem la mijlocul anului, asa ca poate ar fi bine sa-ti revizuiesti cheltuielile si sa-ti estimezi taxele pe care ar urma sa le platesti, pentru a vedea ce mai poti investi in contul de pensie. Acum este cea mai potrivit perioada pentru tine pentru a face o analiza serioasa a finantelor. Aceasta luna plina aduce implinirea multor lucruri. Ai putea sa vezi roadele unor investitii, sa spunem, daca ai construit o afacere.
RAC: Timp de patru zile dupa luna plina din Capricorn, din 19 iulie, probabil ca se va concretiza un parteneriat sau chiar o casatorie. Te-ai putea logodi sau casatori, sau ai putea face astfel de promisiuni persoanei cu care te intalnesti acum. Sau ai putea accepta un parteneriat profesional si ai putea deschide discutii despre cum ar putea functiona acesta si cum vor arata articolele din contractul de asociere. Acea luna plina va fi in unghi ideal cu Marte, asa ca sigur vei fi gata de actiune. Saturn, guvernatorul Capricornilor, este si el in unghi bun si, desi este cam departe, poate adauga alegerii tale stabilitate pe termen lung.
LEU: Luna plina din 19 iulie ar putea aduce sfarsitul unor tratamente pentru o problema de sanatate cu care te-ai luptat ceva vreme. Sau, ai putea atinge un record personal daca te-ai antrenat pana acum cu un antrenor specializat. Odata cu luna plina, vei finaliza un proiect important. Luna plina va fi in orbita prietenosului Jupiter, asa ca se pare ca vei obtine un profit sau un onorariu foarte bun, iar produsele tale finite vor fi foarte bine primite. Totusi, probabil ca va trebui sa amani calatoriile pentru a putea finaliza sarcinile la termenele stabilite.
FECIOARĂ: Din 19 iulie, cand va fi luna plina in Capricorn, vei avea ochi pentru o singura persoana – cea pe care o iubesti. Acum e momentul sa-ti iei un angajament serios sau chiar sa decideti ca vreti sa aveti in curand un copil. Va fi o perioada perfecta pentru a concepe. Daca vrei sa faci excursii scurte, rapide, tot atunci e indicat sa pleci.
BALANTĂ: Te vei concentra asupra casei pe 19 iulie, cand va fi luna plina in Capricorn, dar si in cele patru zile de dupa aceasta data. Daca ti-ai programat sa zugravesti sau sa faci o serie de reparatii acasa sau la o alta proprietate, lucrurile se vor apropia acum de sfarsit. Marte va fi prietenos, asa ca vei avea destula energie pentru a face fata acestor provocari. Si vei avea, desigur, si banii necesari pentru a plati toate acestea.
SCORPION: Luna plina iti va acorda o noua sansa de a face o excursie rapida la mica distanta, preferabil in cele patru zile de dupa 19 iulie. Alege locul care te-ar face fericit, indiferent daca acesta se afla la munte sau la mare. Totusi, o calatorie facuta in acest moment al lunii pare sa aiba mai multa legatura cu serviciul decat cu distractia sau dragostea. Daca lucrezi in vanzari, pregateste-te sa pui la punct o afacere importanta. Daca ai lucrat la un document important, il vei termina pe 19 iulie sau in cele patru zile de dupa aceasta data. Totusi, de aceasta luna noua Uranus va zgudui putin lucrurile la serviciu; se va ivi o evolutie neasteptata, cum ar fi imbolnavirea unui coleg sau demisia altuia, care ar putea arunca in aer planurile tale bine puse la punct.
SĂGETĂTOR: Luna plina …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *