Marea iubire a lui Pippo Inzaghi, maestra la Texas Hold”Em

Marea iubire a lui Pippo Inzaghi, maestra la Texas Hold"Em

Poker-ul si in special Texas Hold”Em a cunoscut, in ultimii ani, o crestere incredibila in popularitate devenind, practic, un veritabil fenomen. Pokermania a cuprins si Italia. “Macaronarii” au organizat chiar o competitie intre VIP-urile lor autohtone si jucatorii profesionisti.

Competitia, numita “Stelele Italiei de Poker” a avut la start opt participanti: patru profesionisti de Texas Hold”Em si patru vedetele ale showbizului italian, printre care si frumoasa Samantha de Grenet, nimeni alta decat marea iubire a lui Pippo Inzaghi. Desi a fost chiar logodit cu ea timp de patru luni, atacantul milanez nu a putut-o tine langa el pentru tot restul vietii, Samantha punand punct povestii lor de amor, idila dupa care fotbalistul inca mai suspina.

Revenind la turneul de poker, Samantha a facut o figura extrem de frumoasa, ea si Alberto Tomba castigand majoritatea mainilor, informeaza gossipnews. Numele castigatorului nu a fost inca divulgat, show-ul urmand a fi transmis de Sarbatori pe Mediasat. Dar, din cate se pare, splendida Samantha a avut o pereche de “asi” cu care probabil a facut o treaba buna. Nu de alta, cum cei sapte adversari erau barbati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *