Steaua joaca pentru onoare

Steaua joaca pentru onoare

Pentru “ros-albastri”, care sunt deja eliminati din competitie, meciul cu Arsenal, programat astazi, la Londra, in Grupa H a Ligii Campionilor, nu mai are decat o valoare simbolica.

Steaua isi incheie asta-seara, la Londra, o noua aventura in grupele Ligii Campionilor. Evenimentul va fi “sarbatorit” in compania “tunarilor” de la Arsenal si va putea fi urmarit cu incepere de la ora 21.45, in direct la Pro TV.

Pentru “ros-albastri”, intalnirea de pe “Emirates” va consemna si despartirea de Europa, ultimul loc in grupa fiind arvunit de Steaua inca din etapa trecuta, dupa egalul din Ghencea, 1-1 cu Slavia Praga. De altfel, lucrurile sunt clare in Grupa H, Arsenal si FC Sevilla urmand sa joace in optimile de finala ale Ligii Campionilor, iar Slavia Praga – in “16”-imile Cupei UEFA.

Steaua a sosit la Londra ieri la pranz. De la aeroportul Luton, delegatia “ros-albastra” a plecat direct spre hotelul “Marriott Regent Park”. Aseara, fotbalistii au efectuat antrenamentul oficial pe “Emirates”.

Daca, pentru Steaua, confruntarea de astazi este doar una de palmares, meciul de pe “Emirates Stadium” este foarte important pentru Arsenal.

O victorie a londonezilor, corelata cu un egal sau o infrangere a Sevillei la Praga, i-ar readuce pe “tunari” pe primul loc in grupa. Astfel, elevii antrenorului Arsene Wenger vor evita in “optimi” un adversar de calibru, precum FC Barcelona, AC Milan sau Inter Milano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *