Marina Almasan, dezvaluiri incendiare despre divortul de Victor Socaciu. “Amanta lui mi-a ras in nas…”

In anul 2012, Marina a divortat de artistul Victor Socaciu, devenit apoi un cunoscut politician, scrie libertatea.ro. N-a fost usor. A luptat, a plans. Prezentatoarea tv a aflat ca acesta o insela, a trecut peste asta, intr-o prima faza, cand a incercat sa-si salveze casnicia. Mai mult, a avut o discutie telefonica chiar cu amanta de atunci a sotului sau, care intre timp i-a devenit nevasta. Dar si cu barbatul cu care era maritata la acea vreme. In zadar insa.
Citeste si?Victor Socaciu, rechemat la cerere din postul de consul in Canada
“Am plans mai ales dupa divort. Nu am inteles de ce mi s-a intamplat asta. Mi-am iubit foarte mult sotul. L-am sprijinit foarte mult. L-am ajutat in proiectele lui. Am incremenit eu in emisiunea mea fara sa avansez, dandu-ma un pas in spate, ca sa-l pot ajuta pe el, sa ajunga in Parlament. L-am sustinut in campanii. Am umblat prin sate din Ardeal ca sa-i conving pe oameni sa-l voteze. Am fost langa el cand a avut problema de sanatate. Ani in sir gateam mancare de regim pentru el si alta pentru noi. Nu am inteles de ce, unde a aparut acea bresa sa aflu ca el avea o viata in paralel”, a marturisit aceasta pentru Libertatea.
“Am plans si cand, dupa divort, omul pe care-l iubeam a instrumentat impotriva mea acel circ, invocand ca miliardarul Cornu a aparut in viata mea si mi-au luat ochii banii lui. Nu am calcat niciodata stramb. El, de un an de zile, avea o viata dubla. Si ca sa te scoti curat ca esti politician, ai incercat sa o distrugi pe mama copilului tau. Mi s-a parut ca sunt cel mai fraier om de pe pamant ca am putut sa cred intr-o astfel de persoana. Cu actuala lui sotie, aceasta femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonica atunci cand am aflat de existenta ei.
El nega ca ar fi avut o alta relatie decat profesionala. Am rugat-o sa-l lase, ca Victor are o familie, o sotie care-l iubeste, sa-si vada de familia ei si sa intrerupa relatia. Mi-a ras in nas. Am incercat si sa dau de sotul ei. El mi-a spus neputincios ca nu are ce sa-i faca. Mi-am dat seama ca e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *