Mario Fresh, dezastru la BACALAUREAT. Vezi ce note a luat la romana si istorie ginerele Andreei Esca

Mario Fresh si Alexia, fiica Andreei Esca, sunt indragostiti pana peste cap unul de altul. Toata lumea stie ca sunt impreuna, dar isi tin relatia departe de ochii indiscreti ai lumii.
Iubitul Alexiei Eram a avut un an dificil. Indragostit pana peste cap, ocupat si preocupat in permanenta si de viata artistica, Mario se pare ca a lasat scoala pe ultimul loc. El a dat anul acesta examenul de bacalaureat si a fost la un pas sa nu-l promoveze. Baiatul a luat nota 5,4 la Limba si Literatura Romana, 5,6 la Istorie si 8,4 la Logica. Nota obtinuta la ultima materie l-a salvat pe iubitul Alexiei Eram, si asta pentru ca media celor trei materii trebuie sa fie peste 6, pentru ca examenul sa fie promovat.
Examenul de bacalaureat, sesiunea iulie 2018, s-a incheiat joi cu ultima proba scrisa, cea la alegere, in care elevii au putut opta pentru una din urmatoarele discipline pentru BAC: Chimie, Fizica, Logica, Sociologie, Psihologie, Economie si Filosofie.?
Afisarea primelor rezultate la Bacalaureat 2018, pentru probele scrise, s-a facut pe 4 iulie (pana la ora 12:00). In aceeasi zi, candidatii nemultumiti de notele obtinute pot depune contestatii (orele 12:00 – 16:00).
Vezi mai jos REZULTATELE in fiecare judet
REZULTATE BACALAUREAT Alba 2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Arad?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Arges?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Bacau?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Bihor?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Bistrita-Nasaud?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Botosani?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Brasov?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Braila?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Bucuresti?2018 EDU.RO
REZULTATE BACALAUREAT Buzau?2018 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *