Marius Sumudica pleaca de la FC Brasov, Ionut Badea noul antrenor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO
Tehnicianul Marius Sumudica paraseste echipa FC Brasov, urmand sa fie inlocuit de Ionut Badea, conform anuntului finantatorului Ioan Neculaie de la postul Digisport.
Sumudica a declarat, tot la Digisport, ca a ajuns la o intelegere pentru ca salariul sa-i fie platit pana la finalul sezonului: „Am ajuns la o intelegere sa-mi plateasca salariul pana la finalul campionatului, pentru ca eu nu mai pot sa antrenez in alta parte pana la finalul sezonului, pentru ca am pregatit deja doua echipe. Acum cateva etape Sumudica era bun cand batea pe Vaslui. Acum, echipa a uitat sa joace. Din punctul meu de vedere, este decizia patronului, este un contract intre doua parti, viata merge inainte. O sa iau o pauza destul de lunga, probabil ca o sa stau pe margine si la inceputul campionatului viitor. Nu stiu daca o sa pot sta departe de fotbal. Eu aveam nevoie de o pauza, simteam asta, dar nu stiu daca era cazul acum”, a declarat Marius Sumudica la Digisport.
De asemenea, finantatorul Ioan Neculaie a confirmat plecarea lui Sumudica si a precizat ca Ionut Badea este noul antrenor. „Ionut Badea este noul antrenor. A jucat la noi, mie imi place de el, e un antrenor foarte bun”, a afirmat Neculaie la Digisport.
„Sumudica si-a reziliat contractul cu FC Brasov. FC Brasov si antrenorul Marius Sumudica au convenit, luni, incetarea raporturilor contractuale …

spot_imgspot_img