Max Verstappen continua scandalul cu Esteban Ocon, dupa Marele Premiu al Braziliei: “Nu vorbesc cu prostii!” VIDEO

“Acrosajul? Nu inteleg. Astfel de evenimente se pot intampla in timpul unei lupte intre primul clasat si al doilea. In acest caz, el era intaziat. Eu am intrat pe interior si el a incercat sa ma faca pe exterior. El a primit o penalitate sportiva, deci mi se pare evident. M-am dus sa-l imping, nu ne-am batut. Nu l-am lovit. Dupa o ora, nu am avut ce sa-i mai spun. Nu vorbesc cu prostii. Nu am nevoie sa-i vorbesc”, a declarat Max Verstappen, pentru RTBF.
Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a avut o mare sansa de a castiga Marele Premiu al Braziliei, penultima etapa a sezonului, desfasurata duminica, la Interlagos.
Plecat de pe locul 5 al grilei, Verstappen si-a depasit toti adversarii din fata sa pana in turul 40, inclusiv pe Lewis Hamilton de la Mercedes, pornit din pole-position, si s-a instalat la conducerea cursei.
Din nefericire pentru tanarul olandez, sansele sale la victorie au fost naruite in turul 44/71 de francezul Esteban Ocon de la Force India, care l-a acrosat, in momentul in care pilotul de la Red Bull il depasea cu un tur. Verstappen a reusit sa continue cursa, dar nu a mai putut recupera prima pozitie, terminand al doilea, dupa Hamilton, in timp ce Ocon a fost penalizat cu un “stop and go”.
Olandezul de 21 de ani si-a exprimat prin radio furia fata de Ocon, pe care l-a numit “idiot”. Dupa cursa, Verstappen a afirmat ca spera sa nu-l intalneasca pe pilotul de la Force India, dar nu s-a tinut de cuvant si l-a cautat la standuri pe francez …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *