Mazare va petrece 1 Mai in port, cu Ponta, dar fara mici. Ce ordonanta de urgenta cere primarul Constantei

Publicat la: 30.04.2014 15:26 Ultima actualizare: 30.04.2014 15:29

Ponta si Dragnea vor merge de Ziua Muncii la Constanta pentru a vizita santierele lui Mazare. Primarul Constantei este cercetat de procurori pentru fapte de coruptie dupa lucrari similare intr-un cartier de locuinte sociale.

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, miercuri, ca va sarbatori 1 Mai prin munca, impreuna cu premierul Victor Ponta, cu care va vizita mai multe obiective din judet.
“Vine premierul la ora 10.00, se duce la podul de la Agigea, dupa care se duce in port. Nu stiu daca o sa merg si eu in port, probabil ca o sa merg, dupa care merge la cartier, am sa-i arat si etapa a doua a cartierului pe care vrem sa o facem si o sa mergem in Mamaia sa vada pasarela. Dar nu o sa o inauguram neaparat pasarela, o sa dam drumul la circulatie imediat ce va fi gata, deci nu asteptam sa o inauguram cu premierul, merge sa vada lucrarile”, a afirmat Mazare.

El a mentionat ca ii va solicita premierului sa dea o Ordonanta de Urgenta pentru ca lucrarile in Mamaia sa nu fie oprite in timpul sezonului estival.
“Am sa-l rog, o sa-i solicit sa dea o Ordonanta de Urgenta sa deblocheze constructiile inclusiv pe perioada 15 mai – 15 septembrie, respectiv prostia pe care a facut-o Udrea, din trei motive: nu suntem gata cu lucrarile ca nu avem cum sa fim, pierdem fondurile europene pentru ca nu putem lucra decat trei – patru luni pe an maximum si sunt inclusiv lucrari private si avem nevoie de investitii pentru locuri de munca. Asa cum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *