Melania Trump, sotia noului presedinte al SUA, si-a modificat CV-ul, dupa ce initial scrisese ca a absolvit studii universitare

La inceputul acestui an, sotia lui Donald Trump scria in CV-ul sau de pe site-ul www.melaniatrump.com ca absolvit cursuri de design si arhitectura la o universitate neprecizata din Slovenia, tara sa de origine.
In luna aprilie, insa, revista GQ scria ca fostul top-model “s-a mutat la Milano in primul an de facultate, renuntand, practic” la studii. Articolul includea un interviu cu Melania Trump, precum si cu prieteni si fosti colegi ai acesteia.
Dupa aceea, semnele de intrebare in legatura cu CV-ul sotiei lui Trump au devenit tot mai multe.
Blaz Matija Vogelnik, un profesor care i-ar fi predate pentru scurt timp Melaniei Trump la Universitatea din Ljubljana, a declarat pentru NBC News ca aceasta nu a absolvit cursurile.
“Nu a terminat universitatea, cel putin nu la Ljubljana”, a spus el. “Parerea mea personala este ca, pentru ca era o fata foarte frumoasa (…), cred ca si-a dat seama ca ar putea castiga mai mult astfel, decat prin studii de lunga durata”, a adaugat profesorul.
Vogelnik a atras, insa, atentia ca fosta sa eleva a trebuit sa treaca un examen foarte riguros de admitere la universitate, ceea ce sugereaza ca “IQ-ul sau era foarte mare”.
Daca ar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *