MERCUR, planeta comunicarii intra in expansivul SAGETATOR din 31 octombrie! Ce sa faci dar mai ales CE SA NU FACI!

Pe 31 octombrie 2018, in ultima zi a lunii octombrie, ziua in care se sarbatoreste Halloween si Venus, planeta iubirii si relatiilor armonioase, ajunge retrograd in Balanta, iata ca are loc un alt tranzit foarte important pentru noi: Mercur, planeta comunicarii, ideilor si gandurilor, ajunge in Sagetator unde va sta pana la inceputul lui decembrie 2018.

Iata o combinatie puternica! Este timpul sa gandim pozitiv, sa privim imaginea de ansamblu si sa ne impartasim viziunile. Uita de trecut si lasa balta detaliile. Incotro vrei sa o apuci in continuare? Aceasta este sansa ta pentru un viitor mai luminos!

Mercur ne conduce gandirea de zi de zi si comunicatiile, retelele, contactele, calatoriile scurte, schimburile si interactiunile zilnice. Asadar, cat de bine comunici depinde de unde se afla Mercur in harta ta natala.

Atunci cand Mercur tranziteaza cate un anumit semn zodiacal, acel semn coloreaza felul in care gandim, vorbim si ne implicam in lume.

Sagetatorul este in totalitate despre posibilitati de viitor pline de entuziasm, viziune si aventura ! Este necomplicat, entuziast si impulsiv, intotdeauna in cautarea unei noi experiente.

Atunci cand Mercur se urca pe spatele Sagetatorului calare, pregateste-ti mintea sa devina molipsita cu promisiunea unor posibilitati nelimitate si pline de stralucire!

Mercur are trairi mixte despre tranzitul sau in Sagetator.

Expansivul Sagetator poate sa fie coplesitor pentru Mercur cel foarte orientat pe detalii, pentru ca lucruri mici pot capata proportii astronomice si exagerate. Cu toate acestea, perioada acestui tranzit poate fi si o binecuvantare, pentru ca aventurosul si deschisul la minte Sagetator ne ajuta sa ne extindem gandirea si perspectivele mentale.
Pentru ca Sagetatorul este un adevarat vizionar, si mintile noastre vor calatori departe si vor visa mare acum.

Mercur are reputatia de a deveni un salbatic cand se muta in acest semn curajos si rebel. Asta pentru ca Mercur este in totalitate despre idei si cuvinte, iar Sagetatorul despre actiuni. Combinatia poate duce la a vorbi fara a gandi, la a spune accidental ceva insultator sau de a scoate pe gura lucruri care nu sunt adevarate.

Una peste alta, sub acest tranzit imprumutam din spiritul expansiv si optimist al Sagetatorului: este timpul sa gandim pozitiv, sa privim imaginea de ansamblu si sa impartasim o viziune ! Tu ce viitor luminos vezi in zarea ta ?
?

Focuseaza-te pe imaginea mare: despre ce este, de fapt, vorba ? ce vrei sa faci cu viata ta?
Cauta semnificatia in experienta ta de zi cu zi. Lucruri ce pareau disparate si neconectate acum un minut, pot incepe sa se lege si sa iti arate un tipar. Deci fii atent!
Vizualizeaza-ti viitorul. Fa o vizualizare creativa sau scrie un scenariu descriindu-ti viata exact asa cum vrei sa fie. Lasa-ti mintea sa construiasca.
Citeste despre culturi straine, calatoreste sau invata o limba noua. Mintea ta este insetata de cunoastere acum si vrea ceva nou si exotic.
Studiaza mai multe despre un subiect provocator sau inspirational. Mintea este mult mai deschisa la concepte abstracte acum, deci nu te rusina.
Razi pana nu mai poti. Dupa perioada de taceri grele si replici taioase ale lui Mercur in Scorpion, a venit vremea sa lasi garda jos si sa razi pe cinste.

Ia-ti lucrurile care iti stau pe piept.

Onestitatea este o mare miscare acum, deci de ce sa te mai ascunzi dupa tufis si sa nu spui tot ce vrei sa spui?
Vinde-ti ideile. Acum este un timp ideal pentru guru, oameni de vanzari, politicieni si predicatori de peste tot. Mintile noastre tanjesc dupa idei noi si pentru ceva in care sa credem si care sa ne entuziasmeze, deci cei ce au cu adevarat ce sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *