MESAJE INGERI PAZITORI ZODII pentru saptamana 15-22 august 2018. La ce doresti GHIDARE?

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 8-15 august 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!
Atentie! In fiecare an, in a 8 a zi a lunii a 8 a anului, deci pe 8 august, are loc o aliniere cosmica numita PORTALUL LEULUI. Poarta Leului este un moment in care o energie cosmica crescuta curge intre taramurile fizice si spirituale.

Acest portal ne aduce frecvente foarte inalte de energie, iar influenta lor se simte aproximativ doua saptamani. Aceste vibratii incredibil de elevate ne infuzeaza cu o crestere spirituala puternica ce ne ajuta sa ne transformam si sa ne manifestam visele in realitate mult mai rapid. Portalul Leului ne aduce o noua constientizare, trezire, inceputuri si oportunitati.
Ingerii ne transmit sa avem incredere, sa ramanem pozitivi, sa meditam, sa ne vizualizam inconjurati cu multa lumina divina ce curge in noi prin ceakra coroanei.
Citeste tot ce trebuie sa stii despre 8.8.8 Portalul Leului ce se activeaza miercuri 8 august 2018.
Fiind o perioada speciala in care in Univers au loc eclipse, planete retrograde (7 la numar acum !) si iata, deschiderea acestui Portal prin care primim o mare cantitate de lumina si de energie de frecventa inalta, mesajele de la ingeri sunt aliniate cu ce are nevoie fiecare sa primeasca acum.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
?
Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor.

Ingerii iti lasa semne in permanenta, prin lucruri la indemana ta. Iata cele mai comune semne prin care recunosti ca ingerii iau legatura cu tine, precum si cea mai puternica rugaciune catre ingerii pazitori.

Iata aici despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale.

Vino pe Sfatulparintilor.ro in fiecare miercuri pentru a afla mesajele ingerilor pazitori pentru zodia ta!

Tu esti un inger pe pamant? Afla aici.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Aceasta este misiunea ta personala.
Ingerii ti-au auzit rugaciunile si te calauzesc sa mergi in directia pentru care te-ai nascut. Ai deja idei despre o cariera care ti-ar putea aduce bucurie, entuziasm, oportunitati sa ajuti alti oameni si securitate financiara, iar aceste ganduri sunt indicatori ai misiunii tale divine. Asta inseamna sa fii implicat in activitati care iti aduc fericire, tie si altora. Aceasta carte confirma faptul ca acea cariera la care visezi este misiunea ta personala. Prin urmare, Universul te va sprijini si iti va deschide usile. Mergi inainte cu incredere !
Semnificatii specifice posibile: situatia actuala iti ofera sugestii privind pasul urmator de urmat pe calea ta – urmeaza-ti adevaratele sentimente; ingerii vegheaza asupra afacerii si finantelor tale.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai incredere!
Aceasta carte slujeste ca talisman in stimularea increderii in sine. Ingerii incearca sa te asigure ca ai taria, puterea si deprinderile necesare pentru a urma planul de pace al lui Dumnezeu. Ingerii te protejeaza in timp ce stralucesti cu lumina cea mai puternica. Asculta-ti intuitia si actioneaza cu indrazneala. In relatii, increderea in sine atrage de partea ta oameni sanatosi si declanseaza respectul celorlalti. In timp ce adormi, in fiecare seara cere ingerilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *