MESAJE si SMS-uri de Sfanta Ana. Vezi cele mai frumoase urari pentru femeile din viata ta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

MESAJE SFANTA ANA, MESAJE de Sfanta Ana,?MESAJE de Sf Ana,?Sfanta Ana,?Sfanta Ana 2014,?mesaje, mesaje frumoase, mesaje haioase,?MESAJE SI URARI PRIN SMS -?MESAJE LA MULTI ANI, SF Ana 2016.?Pe 9 septembrie, numerosi romani isi sarbatoresc ziua onomastica.?RomaniaTV.net?va prezinta o selectie de mesaje, urari felicitari de Sfanta Ana.
MESAJE de Sfanta Ana: Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!
MESAJE de Sfanta Ana: Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta
MESAJE de Sfanta Ana: De ziua ce-ti surade-n prag/ De-i porti frumosul nume/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume!
MESAJE de Sfanta Ana: Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
MESAJE de Sfanta Ana: La multi ani si fie ca Sfantul al carui nume il porti sa te calauzeasca mereu!
MESAJE DE SFANTA ANA 2017.?La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.
MESAJE de Sfanta Ana: Intocmai ca Sfanta Ana, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai buna, mai inteleapta, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.
MESAJE DE SFANTA Ana 2017 – In aceasta zi speciala iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Ana, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!
MESAJE Sfanta Ana: Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese. La multi ani!
MESAJE de Sfanta Ana: Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros a”La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!
De?Sfanta Ana fie ca cei dragi sa te inconjoare in caldura sufletelor lor intr-o zi magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!
MESAJE SF ANA HAIOASE:?Anisoara, Anisoara, eu la tine vin diseara, sa-ti urez „La multi ani” si o caruta de bani!
MESAJE de Sfanta Ana: Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie, sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie! La Multi Ani!
MESAJE de Sfanta Ana: Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatorii. La multi ani, Ana!
MESAJE de Sfanta Ana: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
MESAJE Sf Ana: La multi ani, Ana! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.
MESAJE de Sfanta Ana:? Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare! La multi ani!
MESAJE Sfanta Ana: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ana cat mai frumoasa!
MESAJE de Sfanta Ana: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani, Aneta!
MESAJE de Sfanta Ana:?Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca …

spot_imgspot_img