Mesajul PMP, pentru Klaus Iohannis, dupa alegerea in functia de Presedinte

de Cristian Fierbinteanu Publicat la: 18.11.2014 20:43 Ultima actualizare: 18.11.2014 20:44

PMP il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea ca presedinte, intr-un comunicat remis marti seara, mentionand ca liderul ACL era “alegerea mai buna in turul doi de scrutin” si cerandu-i acestuia sa-i indemne pe parlamentarii PNL sa voteze pentru proiectul PMP privind votul prin corespondenta.

“Partidul Miscarea Populara il felicita pe domnul Klaus Werner Iohannis pentru alegerea in functia de Presedinte al Romaniei. Chiar daca, in dese momente, nu am fost pe aceleasi coordonate politice si am avut puncte de vedere diferite, Klaus Iohannis a fost alegerea mai buna in turul doi de scrutin. Pur si simplu, Romania nu isi putea permite sa se intoarca la partidul-stat PSD, la o Justitie aservita politic si la oligocratia pe care o propunea Victor Ponta”, se arata intr-un comunicat al PMP remis marti seara.
Potrivit PMP, apelul Elenei Udrea catre cei 500.000 de votanti din primul tur, dar si mesajul presedintelui catre “basisti” a fost ascultat si a facut diferenta.

“Important este ca Presedintele ales, Klaus Iohannis, sa nu-i dezamageasca pe cei care au vazut in care raul mai mic si ca nu va recurge la o forma de colaborationism, chiar si tacit, cu PSD si actualul Prim-ministru. Ar insemna ca nu a inteles cu adevarat mesajul romanilor care i-au acordat incredere. Partidul Miscarea Populara va fi parte activa, in continuare, a procesului de schimbare a Romaniei. Parlamentarii PMP au votat in Parlament …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *