METEO: Avertizare de ploi, pana luni la pranz. Care sunt judetele afectate

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Meteorologii eu emis o avertizare meteorologica de ploi,?incepand de duminica, la ora 12.00, pana luni la ora 12.00, in Muntenia, Oltenia, Moldova, precum si in sudul si estul Transilvaniei, conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).?
Astfel, in?intervalul mentionat, vor fi?perioade in care ploile se vor semnala pe arii extinse, iar?cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 35…40 l/mp.
Duminica vremea va fi relativ racoroasa in jumatatea de nord-vest a tarii, in timp ce in rest valorile termice se vor situa peste cele specifice ultimei decade din septembrie. Cerul va fi mai mult noros.
In Banat, Oltenia si jumatatea de vest a Munteniei, precum si in zonele montane vor fi ploi locale pe timpul zilei, dar in extindere si intensificare noaptea, astfel ca se vor cumula izolat cantitati de apa insemnate.
In restul teritoriului va ploua pe spatii mai restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale, mai ales in a doua parte a intervalului, in regiunile estice si sud-estice si izolat in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 25 de grade, mai ridicate in sud-est, pana in jurul a 28 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 18 grade.
La munte, valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru ultima …

spot_imgspot_img