METEO. Cum va fi vremea marti si miercuri

Marti si miercuri, vremea se mentine calduroasa, iar temperaturile ar putea sa ajunga pana la?37 de grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Marti, vremea se va mentine calduroasa in jumatatea de vest a tarii, izolat caniculara la amiaza in sudul Olteniei, unde si disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va mai atinge izolat pragul critic de 80 de unitati.
Cerul va fi variabil, si mai ales in cursul zilei si la inceputul noptii, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, posibil si cu aspect de vijelie, local in jumatatea de est a tarii, dar mai ales in sudul Moldovei, Muntenia si partea continentala a Dobrogei, precum si in zonele de deal si de munte si izolat, indeosebi spre seara si noaptea, in restul teritoriului. Ploile vor avea si caracter torential si se mentin conditiile pentru caderi de grindina.
Temperaturile maxime se vor situa intre 25 de grade pe litoral si 37 de grade, izolat, in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade.
In Capitala, cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, cand vor fi averse slabe, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Noaptea cerul va deveni variabil. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *