METEO. Cum va fi vremea miercuri si joi

Miercuri si joi, vremea va fi deosebit de calda pentru inceputul lunii mai, in toate regiunile. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Miercuri, in tara, cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, indeosebi dupa-amiaza si in primele ore ale noptii, in vestul si nord-vestul tarii, zona de munte si pe arii retranse in centru si nord-est. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15 – 20 l/mp. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari in Muntii Banatului, dar de scurta durata si in rest, in timpul ploilor.
In Capitala, vremea se va mentine frumoasa si va fi deosebit de calda pentru aceasta data. In conditiile unui cer mai mult senin, temperatura maxima va fi de 27 – 28 de grade, iar minima de 10 – 12 grade. Vantul va sufla slab si moderat.
Joi, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data in regiunile centrale, sudice si de rasarit, in timp ce in rest? valorile termice vor fi mai scazute decat cele din intervalul precedent, apropiate de normalul specific perioadei.
In jumatatea de vest a tarii vor fi manifestari de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *