Metrorex anunta noi masuri pentru evitarea supraaglomerarii. Vor fi montate benzi pentru restrictionarea temporara a accesului

Metrorex a anuntat ca va lua o serie de masuri pentru a evita supraaglomerarea la metrou, la orele de varf. Astfel, vor fi montate benzi de restrictionare a accesului, care vor fi amplasate inaintea statiilor de validare.
Metrorex precizeaza, intr-un comunicat de presa ca din 10 ianuarie, echipe mixte formate din angajati Metrorex, Politia Metrou, agenti de paza, reprezentanti ai Jandarmeriei si ai ISU sunt prezente, in intervalul 07.30-10.00 si 16.30 – 19.00, in cele patru statii de metrou, pentru coordonare si interventie in caz de necesitate.
“In cazul aglomerarii pasajelor de trecere, se fac anunturi repetate de informare a calatorilor cu privire la restrictionarea temporara a accesului inaintea aparatelor de taxare precum si pentru stationarea la nivel peron sau vestibul. In plus, vor fi montate benzi de restrictionare a accesului, amplasate inaintea aparatelor de validare”, au precizat reprezentantii institutiei.
Potrivit sursei citate, Metrorex functioneaza la capacitate maxima, cu 65 de trenuri, in intervalele cu varf de trafic (7.00 – 9.00 si 17.00 – 19.00), pe toate magistralele. Intervalul cu varf de trafic …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *