Mihaela Luca, violata la 17 ani si arestata pentru prostitutie

Mihaela Luca, violata la 17 ani si arestata pentru prostitutie

In 2004 a pozat in Playboy si, anul imediat urmator, a devenit sotie de fotbalist. De atunci, Mihaela Luca s-a restras din lumina reflectoarelor, insa a revenit recent, prin scandalul cu tenta sexuala care il are in prim-plan pe stelistul Juan Carlos Toja. Implicit, anumite detalii cutremuratoare din trecutul ei au iesit, si ele, la iveala.

Potrivit unor apropiati de-ai ei, nevasta goalkeeperului dinamovist George Curca a avut o copilarie de cosmar. Batuta si abuzata fizic de tatal alcoolic, Mihaela nu a scapat de probleme nici in adolescenta, fiind violata pe cand era minora – la 17 ani, spun sursele.

Satula, a decis sa isi ia lumea in cap. In 2002, a fugit de acasa impreuna cu o prietena si cu un barbat din Constanta, care i-a promis ca o va duce in Occident, pentru a face bani. Nu a ajuns insa la destinatie. La granita Germaniei cu Cehia, barbatul s-a speriat de vamesi si a fugit, lasandu-le pe cele doua fete singure. Mihaela si amica ei au luat-o pe jos, pe sosea, insa nenorocul nu le-a ocolit si, sub acuzatie de asa-zisa prostitutie, au fost arestate si, dupa trei zile petrecute in spatele gratiilor, in Regensburg, au fost eliberate si expulzate inapoi in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *