Mihaela Radulescu, gafe de gramatica, in scrisoarea adresata presei austriece. Cum o pun la zid cititorii

Dupa ce a publicat pe Internet o scrisoare deschisa in limba engleza catre presa austriaca, ca reactie la un articol care a numit-o “batrana doamna”, Mihaela Radulescu a fost criticata de cititori pentru greselile grave de gramatica.
“O, Doamne, prea multe greseli de gramatica!!! Ai multi prieteni, roaga pe cineva sa se uite pe textul tau inainte sa il publici! Am inteles, nu esti de acord cu ce a scris presa austriaca, insa risti sa se intoarca impotriva ta propriile cuvinte si sa fii catalogata agramata” si “Esti o persoana publica si e vorba de respectul pe care il acorzi cititorilor tai. E cam agramat textul”, au scris doi dintre cititorii textului vedetei.
Citeste si:?Mihaela Radulescu, RĂZBOI cu presa din Austria. Ce au scris despre ea
Intre greselile de gramatica pe care le-a facut vedeta in textul ei se numara: “where is also about”, “in a public eye”, “this guy have made” si “it”s not to late”.
Pe de alta parte, unul dintre cititori i-a luat apararea vedetei, spunand ca, oricum, 80% dintre austrieci nu vor citi mai mult de primul paragraf al textului ei, pentru ca nu stiu foarte bine limba engleza.
Dincolo de criticile pentru greselile de gramatica, Radulescu a mai fost criticata de un cititor si pentru ca obisnuieste sa se laude. “Mihaela, relaxeaza-te, traieste-ti viata, traieste-ti tineretea, batranetea, bucuriile si tristetile frumos, fara sa te lauzi atat. Ca sa vorbesti despre propria persoana spunand ca esti un star tv de succes si ca arati ca o pustoaica e mai mult decat lamentabil”, a scris cititorul.
Mihaela Radulescu a fost deranjata de un jurnalist care a publicat un articol cu titlul “Felix si batrana doamna” insotit de o fotografie in care apare vedeta TV alaturi de iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner. Imaginea surprinde in spatele celor doi indragostiti un avion Dornier, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *