Mihai Campineanu, de la Suie Paparude, a suferit un infarct la sfarsitului unui concert

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Pacientul este la noi (la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara – n.r.), se urmeaza procedurile necesare, i se face o coronografie, la fel ca oricarui pacient cu infarct miocardic. Starea sa este stabila si vom vedea ulterior evolutia pacientului”, a declarat, duminica, directorul medical de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, Constantin Luca.
Mihai Campineanu a suferit un infarct, sambata seara, la finalul unui concert sustinut la Timisoara, in cadrul evenimentului Re:freshTM.
Colegii sai de trupa au sunat imediat la 112, iar la fata locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul Municipal din Timisoara.
„A fost adus un pacient de 42 de ani in stop cardio-respirator prin fibrilatie ventriculara, a fost resuscitat, a facut aceasta tulburare de ritm pe un infarct miocardic”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Ada Blagniceanu, medic la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Municipal din Timisoara.
Colegii de trupa au afirmat ca Mihai Campineanu le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.
„De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit”, a declarat colegul acestuia de la Suie Paparude, Mihai Dobre.
Duminica dimineata, Mihai Campineanu a fost transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.Suie Paparude s-a lansat in toamna anului 1993, avand cinci membri, intre care un basist (Mihai Dobre – Dobrica) si un clapetist (Mihai Campineanu – Michi), si aborda un stil alternativ-new-wave, potrivit site-ului trupei.
Un an mai tarziu, formatia ramane in componenta clasica de doi, respectiv Michi si Dobrica. In 1995, Suie Paparude ajunge la trei membri, prin includerea lui DJ Vasile. In aceasta componenta, trupa scoate primul album – „Suie Paparude”, iar in decembrie 1998, Suie Paparude lanseaza maxi-single-ul „Musca”. De asemenea, Suie Paparude incepe lucrul la …

spot_imgspot_img