Mihai Tudose si-a dat demisia: “Merg la Palatul Victoria sa-mi iau lucrurile. Voi vorbi cu Klaus Iohannis” VIDEO

UPDATE, comunicat de la Guvern: “Premierul Mihai Tudose si-a inaintat in aceasta seara demisia din functie, urmand ca, potrivit legii de organizare si functionare a Guvernului, sa fie transmisa Administratiei Prezidentiale, in cursul zilei de maine, o adresa oficiala in acest sens. Conform procedurilor, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din functie a prim-ministrului Mihai Tudose si va emite decretul de vacantare a postului, precum si decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a indeplini atributiile prim-ministrului pana la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidentiale vor intra in vigoare odata cu publicarea lor in Monitorul Oficial”.
Premierul demisionar Mihai Tudose a plecat, luni, in jurul orei 23,25, de la Palatul Victoria.El a fost condus la iesirea din sediul Guvernului de doi dintre colaboratorii sai, Felix Rache si Florin Vodita.
Mihai Tudose a demisionat, functia de premier interimar urmand sa fie preluata de vicepremierul Paul Stanescu: “Asa a hotarat partidul, CEx-ul m-a numit, ei mi-au retras sprijinul. Merg la Palatul Victoria sa-mi iau lucrurile”.?
Intrebat daca a vorbit cu presedintele Iohannis, el a raspuns: “Nu, acum voi vorbi”. El a spus ca va semna documentul prin care isi da demisia in aceasta seara, sau maine dimineata. El a specificat ca nu va asigura interimatul si ca se duce la Palatul Victoria pentru a-si lua lucrurile.?
Domnul vicepresedinte Paul Stanescu va prelua programul. Partidul a hotarat ca este nevoie de un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *