Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului Chelsea, se desparte de sotia lui

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea, si partenera sa, Daria Jukova, fondatoarea unei cunoscute galerii de arta contemporana din Moscova, au anuntat ca se despart dupa zece ani petrecuti impreuna, potrivit AFP citata de Agerpres.
Omul de afaceri de 49 de ani, aflat o perioada in fruntea topului celor mai bogati oameni din Rusia, si partenera sa de 36 de ani nu au declarat niciodata public daca au fost casatoriti, asa cum afirmau anumite surse de presa. Comunicatul care anunta despartirea celor doi nu aduce lamuriri despre acest aspect.
„Dupa zece ani de convietuire, am luat amandoi dificila decizie de a ne desparti. Vom ramane in continuare prieteni, parinti si parteneri apropiati in proiectele pe care le-am demarat impreuna”, au precizat cei doi intr-o declaratie de presa comuna transmisa, luni, de catre purtatorul de cuvant al lui Roman Abramovici.
„Ne-am luat angajamentul de a ne creste impreuna cei doi copii. Vom continua de asemenea sa lucram la proiectele comune, Muzeul de Arta Contemporana Garage din Moscova si Centrul Cultural New Holland din Sankt Petersburg”, se pecizeaza in comunicat.
Inaintea relatiei cu Daria Jukova, Abramovici a mai avut doua casatorii din care au rezultat …

spot_imgspot_img