MINI Cooper Paceman: un model sport cu stil.

MINI Cooper S Paceman a fost imbogatit cu tehnologii caracteristice unui automobil de curse. Un motor puternic de 184 cai putere, suspensia sport, un spoiler integrat in plafon si teava dubla de esapament conlucreaza pentru ca MINI sa ruleze rapid.
Motorul de 1,6 l, cu turbocompresor twin-scroll si functie overboost cu reglaj electronic, face posibile virajele la viteze mari cu aceeasi lejeritate pe care o inspira si silueta sa atragatoare.
De la 0 la 100 km/h poti ajunge in doar 7,5 [7,8] secunde iar viteza maxima este de 217 [212] km/h. MINI Cooper S Paceman este echipat cu scaune sport.
Fiind menit pentru oameni creativi, MINI Paceman iti permite sa il personalizezi dupa bunul plac, cu o gama larga de .accesorii. In ciuda cifrelor impresionante de performanta, Mini nu are de oferit doar putere si cuplu. Caracteristici precum pompe de ulei controlate electric, pompe de apa comutabile si controlul variabil al supapelor fac ca MINI Cooper S Paceman sa consume doar 6,1 [7,1] l/100 km, cu emisii de CO2 de 143 [166] g/km.
Interior cu contururi in stil lounge si ambianta de masina sport
MINI John Cooper Works Paceman dispune de patru scaune si o capacitate a portbagajului de 330 de litri. Spatarele celor doua locuri din spate pot fi rabatate individual, astfel ca volumul total pentru bagaje poate ajunge la un maximum de 1.080 de litri. Aceste scaune individuale ofera compartimentului din spate o ambianta tip “lounge”, care se potriveste cu cea sportiva a cockpitului specific modelelor sport John Cooper Works. Printre dotarile caracteristice compartimentului frontal se numara traditionalele scaune sport, volanul sport, benzile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *