Ministerul Justitiei organizeaza, luni, a doua dezbatere publica privind modificarea Codurilor penale

A doua dezbatere publica privind modificarea Codurilor penale are lor, luni, la sediul Ministerului Justitiei, in cadrul careia pot participa?reprezentanti ai institutiilor si asociatiilor profesionale care desasoara activitati in domeniul justitiei, transmite institutia, potrivit Mediafax.
La data de 19 aprilie, Ministerul Justitiei a publicat pe site-ul institutiei proiectul de modificare a codurilor penale, prima dezbatere publica avand loc la data de 26 aprilie, insa, in lipsa jurnalistilor.?Atunci, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a aratat neumultumit de numarul mic de participanti.

“Mai mare interesul din partea presei decat din partea celor care trebuiau sa vina, Au fost sapte participanti. Eu am venit la 8:25 aici, nu era nimeni, la ora 9 am intrat in dezbateri”, afirma ministrul Justitiei.

Tudorel Toader, a declarat, marti, ca saptamana aceasta va supune aprobarii Executivului proiectul de lege privind modificarea celor patru coduri, penal si de precedura penala, dar si civil si de procedura civila, iar, in scurt timp, si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *