Minivacanta de 1 Mai. Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Busteni si la iesirea de pe A1

Traficul este aglomerat, sambata, pe DN 1, spre Comarnic, Sinaia si Busteni, unde sunt coloane de masini de sute de metri, precum si la iesirea de pe autostrada A1, dat fiind ca multi romani au ales sa isi petreaca minivacanta de 1 Mai la in statiunile montane.
Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, la iesirea de pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti in DN7 Pitesti – Ramnicu Valcea s-au format coloane de autovehicule, transmite News.ro.
De asemenea, se circula ingreunat si pe DN 1 Ploiesti-Brasov, la Comarnic fiind o coloana de masini de 500 de metri, la Sinaia, coloana de 200 de metri, iar la Busteni s-a format o coloana de masini de 350 de metri.
De altfel, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a recomandat de ieri soferilor care merg spre litoral sau munte sa utilizeze rute alternative, in vederea evitarii blocajelor rutiere.
“Spre litoral, in afara de Autostrada Soarelui (A2) puteti folosi DN2 si DN2A (Bucuresti-Urziceni-Slobozia-Harsova-Constanta), DN3 (Bucuresti-Lehliu-Ostrov-Constanta). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *