Minora de 17 ani, obligata sa se prostitueze intr-o casa din Bucuresti

Politistii de la Combaterea Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT Bucuresti auescoperit, in urma unor perchezitii la locuintele unor traficanti de carne vie, o minora in varsta de 17 ani care era obligata sa se prostitueze.?
“Au fost efectuate cinci perchezitii in locatii din municipiul Bucuresti si judetul Teleorman, cu sprijinul Brigazii Speciale de Interventii a Jandarmeriei, al politistilor de la BCCO Bucuresti, suportul tehnic de specialitate fiind asigurat de Directia Operatiuni Speciale – I.G.P.R..
???????? Astfel, in urma perchezitiilor au fost depistate patru persoane fata de care exista suspiciunea rezonabila ca au exploatat sexual mai multe tinere pe care le obligau sa practice prostitutia. Totodata, anchetatorii au depistat si o victima a traficului de minori, in varsta de 17 ani, cazata la o adresa a suspectilor si obligata sa practice prostitutia.
????????? In urma audierilor care au avut loc la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bucuresti, unde suspectii au fost dusi cu mandat de aducere, procurorul de caz a pus in miscare actiunea penala si a dispus retinerea pentru 24 de ore a patru inculpati. Este vorba despre? T. G., 33 de ani, din judetul Teleorman, G. I., 53 de ani, G. R. D., 23 de ani, si S. R., 26 de ani, toti trei din Bucuresti”, informeaza DIICOT.
?????????? Conform? anchetatorilor, cei patru inculpati fac parte dintr-o grupare infractionala formata din mai multe persoane, dintre care noua au fost arestate in luna februarie a.c. in urma unei alte actiuni.
?????????? Din investigatii a rezultat faptul ca, in cursul anilor 2013-2014, membrii retelei au desfasurat activitati de recrutare, transport, lipsire de libertate, cazare si gazduire a mai multor victime in Bucuresti, in scopul exploatarii sexuale prin obligarea la practicarea prostitutiei.
?????????? Membrii gruparii ar fi recrutat, prin violenta, mai multe victime, minore si majore, pe care le-ar fi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *