Mircea Badea incaiera Pro TV si Antena 1

Mircea Badea incaiera Pro TV si Antena 1

Pro TV a depus plangere la CNA din cauza unor afirmatii facute pe post de Mircea Badea, iar Consiliul a taxat deja televiziunea lui Voiculescu cu o amenda de proportii.

Antena 1 a depus, in urma cu cateva saptamani, somatie catre TNS AGB INTERNATIONAL si, in acelasi timp, plangere penala la Procuratura, din cauza neregulilor semnalate in masurarea audientelor. S-a dispus, imediat dupa aceea, realizarea unui audit, care sa controleze corectitudinea masuratorilor realizate de TNS – AGB International. Problema e ca, recent, Mircea Badea a dat, pe acest subiect, un mic recital in emisiunea sa, persifland un post TV si un personaj in care Pro TV se recunoaste si il identifica si pe bosul Sarbu. In plangerea Pro TV, intrata in posesia noastra, se arata, intre altele: “In acest context, realizatorul Mircea Badea a prezentat in direct “o poveste de pe Marte”, in care un personaj, “Parvu, extrem de arogant si de smecher”, s-a imprietenit cu “directorul de la masuratorile de audienta TV de pe Marte”. In urma raportarii defectuoase a indicilor de audienta, datorata defectarii unui server, personajul “Parvu” ar fi pierdut o suma de doua milioane, iar directorul de la masuratori i-a promis: “Vei castiga trei milioane, ma ocup!”. Este evident faptul ca realizatorul emisiunii se referea la domnul Adrian Sarbu – “Parvu” si la postul de televiziune Pro TV. De altfel, este de notorietate ca, in mod constant, realizatorul Mircea Badea foloseste emisiunea “In gura presei” pentru a-i aduce diverse acuzatii reprezentantului postului Pro TV, domnul Adrian Sarbu, realizatorul depasind limitele decentei si mergand, deseori, pana la insulte si calomnii, care nu au nicio legatura cu satira sau pamfletul”.

Replica Antena 1 e la fel de iritata, intr-un comunicat remis, ieri, presei: “Suntem surprinsi neplacut de felul in care a procedat Pro TV, acela de a reclama la CNA televiziunea concurenta. Antena 1 nu a reclamat niciodata la CNA postul Pro TV, chiar si atunci cand ar fi avut motive sa o faca, deoarece ni se pare o atitudine nedemna de statutul nostru, de ideea de colegialitate, de respect”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *