Mircea Rednic a scapat de scandalul anului. POLITIA a facut deja primele PERCHEZITII

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dosarul Football Leaks a dezvaluit ca impresarii Pini Zahavi si Fali Ramadani sunt adevaratii patroni ai gruparii belgiene, unde erau adusi jucatori legitimati la Apollon Limassol, alt club detinut de ei, asa cum a fost si cazul lui Cristian Manea.
Mircea Rednic, DAT AFARĂ de arabii de la Al Faisaly. Cati bani primeste drept DESPĂGUBIRE
Le Soir scrie ca anchetatorii vor sa vada daca Mouscron, fostul club al lui Mircea Rednic si Cristi Manea, ii apartine intr-adevar lui Pini Zahavi, cum sustin sursele Football Leaks, daca a obtinut licenta in mod fraudulos si daca banii folositi la cedarile gruparii au origine frauduloasa. Intr-un comunicat oficial dat publicitatii, Parchetul Federal din belgia anunta „ca exista suspiciuni de fals, uz de fals si frauda. Societati din strainatate au permis camuflarea controlului asupra clubului Mouscron de catre un agent de jucatori, numit P.Z., iar in Belgia regulamentele interzic unui agent de jucatori sa detina un club”.
SCANDAL intre PRIETENI. Sumudica sare la beregata lui Rednic: „Mai bine ciocul mic, Mircica, vezi-ti de treaba ta!”
In 2015, controversatul agent israelian Pini Zahavi (numit P.Z. de procurori), considerat cel mai influent impresar din lumea fotbalului, a cumparat impreuna cu Fali Ramadani (alt manager cu trecut extrem de dubios) 90% din actiunile …

spot_imgspot_img