Mircea Sandu catre rapidisti: Greva foamei este indreptata impotriva cui nu trebuie.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a lansat un apel, sambata, pe site-ul oficial, catre suporterii echipei Rapid, cerandu-le acestora sa inteleaga adevarata cauza a situatiei in care se afla gruparea giulesteana si faptul ca greva foamei “este indreptata impotriva cui nu trebuie”, relateaza Mediafax.
“Federatia Romana de Fotbal apreciaza si respecta – asa cum a facut-o intotdeauna – atasamentul suporterilor rapidisti fata de propria echipa si fata de culorile clubului. Da, este adevarat, Rapid are o istorie indelungata si frumoasa, o traditie si un spirit aparte. Numai ca, din pacate, de-a lungul partii recente a istoriei, s-au comis destule erori de ordin managerial si strategic, ele fiind, de fapt, cele care au adus Rapidul in situatia de azi. Apreciem faptul ca fanii de langa Podul Grant au recurs la aceasta suprema forma de dragoste si de sacrificiu, numai ca greva foamei este indreptata tocmai impotriva cui nu trebuie. Nu Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal au adus Rapidul in aceasta situatie dramatica si, evident, nemeritata.
Citeste si Peste 30 de suporteri ai RAPIDULUI au intrat in GREVA FOAMEI. Vezi ce spera sa rezolve cu acest protest
Altii sunt principalii vinovati si ei trebuie cautati la cel mai inalt nivel managerial al propriei curti. Si asta, incepand de nu prea demult. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *