Mircea Sandu, la DNA, pentru clarificari in cazul dezafilierii clubului U Craiova.

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a ajuns, astazi, in jurul orei 14.30, impreuna cu avocatul sau, Cristian Ene, la sediul DNA, pentru a face unele clarificari in cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, conform Mediafax.?
„Nu am informatia ca la FRF s-ar fi pus un sechestru la aceasta ora. Urmeaza ca dupa procedura de astazi sa aflam. Ne-au invitat astazi la sediul DNA, ne-au spus ca trebuie facute unele clarificari in urma declaratiilor date de celelalte parti in cauza. Nu stim exact ce s-a declarat, pentru ca urmarirea penala nu este publica, nu ni se aduce la cunostinta decat in momentul in care procurorul considera ca respectivele aspecte trebuie instiintate”, a spus avocatul Cristian Ene.
Mircea Sandu a afirmat doar ca a fost invitat la sediul DNA. „Am fost invitat aici”, a spus Sandu.
Doi procurori ai Directiei Nationale Anticopruptie au fost prezenti, joi dimineata, la sediul LPF, in legatura cu ancheta privind excluderea Universitatii Craiova, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul LPF.
Potrivit unor surse implicate in acest dosar, un agent procedural al DNA a inmanat conducerii ligii o copie a ordonantelor de punere sub sechestru a unor bunuri.
Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Liga Profesionista de Fotbal (LPF) sunt invinuite de procurorii DNA in dosarul excluderii Universitatii Craiova, alaturi de presedintii acestor foruri, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, si de alti membri ai Comitetului Executiv al FRF. Acestia sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru.
Pana in prezent, au fost audiati de DNA toti cei acuzati in acest dosar si mai multi fosti componenti ai echipei oltene.
Federatia Romana de Fotbal anunta, in 20 iulie 2011, ca gruparea Universitatea Craiova a incalcat grav statutul federatiei, astfel ca a fost exclusa provizoriu de Comitetul Executiv …

spot_imgspot_img