Miss Playboy Luminita Ionescu nu isi doreste o casatorie cu un fotbalist

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Luminita Ionescu, una dintre superbele aparitii din primul numar al revistei Playboy, a fost invitata in platoul Ca-n Canei pentru a-i povesti Anamariei Prodan ce a mai facut in ultimul timp. Fosta vedeta Playboy este o aparitie scumpa la vedere pentru ca blonda si-a stabilit resedinta in Italia.

Daca nu stiati, ati putut afla la Ca-n Cana ca Luminita nu este doar frumoasa, dar si o talentata cantareata. A ajuns in Italia printr-un contract de muzica, apoi a lucrat ca barman acolo si s-a hotarat sa nu se mai intoarca acasa. In prezent este asociata a unei agentii imobiliare si… canta.

Pe 2 octombrie se pare ca Luminita va avea o aparitie pe postul Italian Rai 1 pentru ca „in Italia esti apreciat pentru ceea ce faci. Daca arati un pic bine si ai talent, vei fi remarcat”, povesteste ispititoarea blonda.

Desi nu este casatorita si nici nu crede ca isi va alege drept partener de viata un fotbalist, Luminita recunoaste ca Adrian Mutu si Cristi Chivu i se par partide destul de bune, mai ales ca locuiesc, ca si ea, in Italia. Dar pentru ca „as fi toata viata in asteptarea lui”, o idila cu vreunul dintre ei nu pare sa fie pe lista ei de prioritati.

Chiar daca a ales sa locuiasca in alta tara, fosta miss Playboy are proiecte muzicale in Romania si, in curand, chiar si un videoclip.

spot_imgspot_img