Misterioasa moarte a pasarilor si a pestilor se intinde pe patru continente

Misterioasa moarte a pasarilor si a pestilor se intinde pe patru continente

Din ce in ce mai multe animale au fost gasite moarte fara nicio explicatie in diferite colturi ale lumii. Fenomenul ia amploare pe zi ce trece, transformandu-se intr-unul global.

SUA s-a confruntat deja cu doua “ploi” de pasari moarte: prima in oraselul Beebe din Arkansas, unde au fost gasite 5.000 de mierle, iar a doua in statul Louisiana, cand aproximativ 500 de zburatoare s-au prabusit in Pointe Coupee, informeaza Daily Mail.

Suedia a iesit, ieri, cu declaratii, ca intre 50 si 100 de pasari au murit in mod misterios in noaptea de marti spre miercuri, fiind gasite pe o sosea de la intrarea in oraselul Falk?ping, situat la circa 100 de kilometri de G?teborg.

Oamenii de stiinta din Brazilia au anuntat ca aproape 100 de tone de peste, sardine si somn,au fost gasite moarte de-a lungul coastei Paranagu?.

O cantitate importanta de pesti morti a anuntat si Noua Zeelanda ca a fost descoperita pe plajele sale, in timp ce Anglia a anuntat ca peste 40.000 de “cadavre” ale crabilor sunt rapandite pe plaja in Kent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *