Modigliani – Un restaurant autentic italian in centrul Capitalei

Restaurantul Modigliani, de la parterul Hotelului InterContinental, are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate dupa retete italiene, cu ingrediente originale, insotite de vinuri din? podgorii italiene renumite.
Decorul clasic si atmosfera creata de acordurile live de pian, lumina difuza si reproducerile dupa picturile celebrului Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seara romantica, dar si pentru o cina de afaceri, cu o autentica savoare italiana.

Certificat a”Ospitalità Italiana si “Academia della Cucina Italiana” pentru originalitatea italiana pe care o promoveaza si recomandat de celebrul TripAdvisor ca unul dintre cele mai bune restaurante italiene din Bucuresti, Restaurantul Modigliani isi respecta renumele si ofera oaspetilor un meniu reprezentativ pentru bucataria italiana premium. Nu lipsesc antipasti precum tapenade, melanzana alla parmigiano si celebrele branzeturi si mezeluri italienesti mozarella, Burrata, Bresaola, Grana Padano sau sunca de Parma, dar si paste si feluri principale recomandate de Executive Chef Cristian Marino precum Filetto Rossini, ton in crusta de ierburi, muschiulet de porc invelit in sunca de Parma. Si deserturile respecta specificul italian. Panna cotta, tiramisu, mousse de mascarpone si menta, tarta cu ricotta apar la masa frumos prezentate de catre ospatari, ca un moment special in cadrul cinei, pe care nu vi-l veti putea refuza.

In fiecare seara, la Modigliani puteti asculta melodii interpretate live la pian, iar joia, sunteti invitati la o cina pe ritmuri de jazz si cafe concert, in compania …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *