Morariu despre faptul ca un roman merge la Soci cu un skeleton imprumutat: Ne place sa ne vaitam

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 30.01.2014 20:26 Ultima actualizare: 30.01.2014 20:27

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, a declarat, joi, ca este curios sa afle daca intr-adevar Dorin Velicu va concura la Jocurile Olimpice de la Soci cu un skeleton imprumutat si a adaugat ca sportivilor romani le place „sa se vaite”.
„Eu sunt putin curios asa, pentru ca stiu ca si noi si ministerul au investit in materiale sportive. De multe ori insa noua asa ne place, sa ne lamentam, sa ne vaitam putin. Pot sa spun insa ca noi am sustinut bine Federatia Romana de Bob si Sanie pentru pregatire, la fel si ministerul a facut multe diligente in acest sens. Dincolo de aceste intamplari, pentru ca eu le consider niste exceptii, Romania merge la Soci bine echipata, cu o reprezentare bine pusa la punct. Nu mai suntem in clipele acelea cand ne era rusine ca nu avem echipament. Nu, suntem absolut la fel ca ceilalti”, a spus Morariu.

In ceea ce priveste rezultatele sportivilor romani la Soci, Octavian Morariu a afirmat ca ii este greu sa creada ca se poate obtine o medalie. „Imi e foarte greu sa cred ca ne vom intoarce cu o medalie de la Soci, asta desi de fiecare data cand pleci la o Olimpiada spera sa urci pe podium. Ce imi doresc eu insa cel mai mult este ca ei sa se intoarca de acolo cu sentimentul ca s-au luptat bine si ca au facut tot posibilul sa obtina maximum”, a explicat Morariu.
Singurul sportiv roman care participa in proba masculina de skeleton la Jocurile Olimpice, Dorin Velicu, a declarat intr-un interviu …

spot_imgspot_img