Motivul absentei lui Ponta de la intalnirea cu baronii PSD. Premierul trimite vederi din strainatate

Publicat la: 06.04.2014 10:20 Ultima actualizare: 06.04.2014 10:34

Premierul Victor Ponta a lipsit ieri de la intalnirea cu liderii de filiale ai PSD care au facut la Brasov strategia de campanie fiind plecat, impreuna cu sotia, pentru doua zile, in Israel. Ca si inainte de a pleca, liderul PSD si-a transmis mesajele de pe pagina de Facebook, unde a postat fotografii din Ierusalim alaturi de Daciana Sarbu, dar si o poza de la o intalnire pe care a avut-o cu premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Absent la Brasov la reuniunea de partid la care primarii si presedintii de Consilii Judetene s-au plans de dosarele pe care le au cu ANI si DNA, premierul Victor Ponta a facut astazi public si motivul pentru care a lipsit. Ponta si-a postat pe pagina de Facebook, acolo unde le transmisese inca de vineri un mesaj de solidaritate liderilor judeteni ai PSD, tradus de Liviu Dragnea ca un anunt de candidatura la prezidentiale, mai multe fotografii din Israel, acolo unde se afla pentru doua zile.
Victor Ponta s-a fotografiat, impreuna cu Daciana Sarbu, in punctele turistice ale Ierusalimului – la Zidul Plangerii si in fata Catedralei Mormantului Sfant, dar si cu premierul Benjamin Netanyahu si sotia sa, Sara, cu care au avut o intalnire.

Intr-un scurt comentariu, Ponta a rezumat week-endul la Ierusalim. “Doua zile speciale in Ierusalim inainte de Sarbatori! Si o oportunitate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *