Dragnea isi apara bugetul. “Luni le raspund lui Basescu si Udrea. O sa prezint o comparatie interesanta: cum au fost repartizati banii in 2009 si 2014”

de Adrian POPESCU Publicat la: 06.04.2014 10:36 Ultima actualizare: 06.04.2014 10:37

Ca raspuns la insistentele presedintelui Traian Basescu legate de taierea bugetului de la Ministerul Dezvoltarii pentru compensarea accizei la carburant, vicepremierul Liviu Dragnea a anuntat sambata la Brasov ca intentioneaza sa prezinte luni public “o comparatie interesanta” intre modul cum s-au alocat banii in 2009, cand ministerul era condus de Elena Udrea, si situatia din prezent. Dragnea a vorbit despre o diferenta in privinta criteriilor de alocare, adaugand ca va publica documente pentru “consultare si din partea cetatenilor, si din partea, poate, si a altora, care se pot trezi interesati de aceste lucruri”, cu aluzie la procurori.

Vicepremierul Liviu Dragnea scoate luni, la Ministerul Dezvoltarii, documente din timpul Elenei Udrea, pentru “consultare si din partea cetatenilor si a altora care se pot trezi interesati”, cu aluzie la procurori. Anuntul lui Dragnea legat de prezentarea publica a unei “comparatii interesante” pe care vrea sa o faca intre alocarile financiare si criteriile de repartizare a proiectelor in mandatul sau si in cel al lui Udrea a venit la Brasov, ca raspuns la insitenta din ultima perioada a presedintelui Traian Basescu legata de reducerea unui miliard din bugertul sau pentru compensarea accizei la combustibil.
“Fiindca veni vorba de Traian Basescu, de foarte mult timp arata ca are o problema cu bugetul de la ministerul pe care il conduc. Am inteles ca si doamna Udrea. Am inteles, dar n-am urmarit-o, a venit cu niste grafice pe la televizor. M-am hotarat ca luni sa fac o conferinta de presa pentru a-i raspunde si dumnealui, si doamnei Udrea. Daca tot si-au dorit lucrul asta, o sa prezint publicului o comparatie atat intre bugetele ministerului din 2009 pana in 20014, cat si o alta comparatie interesanta, modul cum au fost repartizeti banii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *