Muse – un concert cu greutate pe stadionul Arcul de Triumf

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

La propriu, greutatea e de 15 tone. Atat cantareste echipamentul, transportat cu 7 TIR-uri. La figurat, greutatea e de milioane de fani de peste tot. Pentru ca britanicii de la Muse, intr-o cariera de un deceniu, au dobandit respectul cunoscatorilor si al consumatorilor. Iar rock-ul lor elaborat si prestatiile live senzationale reprezinta deja un reper in muzica ultimilor ani.

Concertul de asta-seara, de pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, e o productie mai mult decat serioasa: include 5 ecrane, o scena de 25 de metri lungime si 15 metri inaltime, plus o echipa de 60 de suflete.

Daca v-ati luat deja bilete, e bine sa stiti ca portile stadionului se deschid pentru public la ora 18, iar evenimentul va incepe la ora 19 cu warm-up-ul marca Rock DJ. Urmeaza Brett Anderson, solistul defunctei supertrupe Suede, care va sustine recitalul din deschiderea concertului Muse. Playlist-ul eroilor principali contine atat piese de pe cel mai recent album, ?Black Holes and Revelations?, cat si succese mai vechi.

In sectoarele Gazon A (langa scena) si Gazon B, spectatorii au acces prin strada Alexandru Constantinescu (intrare vizavi de Manastirea Casin). Pentru sectorul Gazon A, participantii la concert vor primi bratari la intrarea in stadion. Accesul in tribuna este permis prin intrarea din Bulevardul Marasti. Intrucat stadionul nu este prevazut cu locuri de parcare, fanilor li se recomanda metode alternative de transport.

Daca nu v-ati luat bilete, aflati ca se mai pot cumpara doar din cele de 45 RON, pentru sectorul Gazon B. Incercati in reteaua Bilet.ro, la magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti si Sala Palatului. Şi la punctul de vanzare de la intrarea in stadion.

La jumatatea lunii iunie, Muse au sustinut doua concerte cu casa inchisa pe noul stadion Wembley, la care au participat 150.000 de spectatori. La Bucuresti ne putem astepta, in cel mai bun vaz, la cam 10% din acest total. Chiar si asa, cei care vor veni isi vor trece in cont, indiferent de categoria biletului, o experienta de categoria I.

spot_imgspot_img