Natural inseamna si simplu… te-ai gandit cum poti sa iti fortifici organismul?

Un sistem imunitar sanatos este cheia unui organism armonios, tonic si rezistent la presiunea provocarilor zilnice. Fara o ingrijire corecta nu-i asiguram vitaminele de care acesta are nevoie, este posibil ca imunitatea sa scada, la fel si sansele de a ne apara cu succes impotriva bolilor de sezon si a oboselii.
Agitatia zilnica, insomnia, stresul, zgomotul din jur, oboseala, medicamentele sau expunerea la factori de mediu poluanti duc la slabirea organismului. Incercati metode cat mai naturale pentru intarirea sistemului imunitar!
Islandezii se bazeaza de secole pe puterea binefacatoare a resurselor naturale pentru a-si mentine vigoarea si forta de a rezista la vicisitudinile mediului in care traiesc. Tocmai pe aceasta premisa se bazeaza si IMMUNE MAX, un produs LYSI Ltd. Islanda: sustine starea de sanatate, vitalitatea si rezistenta organismului.
IMMUNE MAX este unul dintre cele mai puternice mijloace naturale pentru combaterea racelii, a gripei si a oboselii. Acesta stimuleaza intens sistemul imunitar, datorita continutului bogat in alkoxigliceroli, obtinut din uleiul din ficat de rechin, fiind un remediu natural foarte pretios, din resurse limitate.
Alcoxiglicerolii se regasesc in maduva oaselor sanatoase si in laptele matern, ei fiind substante ce ofera imunitate naturala in lupta contra infectiilor si in dezvoltarea sistemului imunitar.
Ei ajuta la refacerea tesuturilor, grabesc inchiderea ranilor (?inclusiv arsuri, leziuni si infectii – beneficii dermatologice),?stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent in fata bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice. De asemenea, alcoxiglicerolii incetinesc procesul de imbatranire, favorizeaza refacerea organismului dupa terapii dure, ca radioterapia?sau terapia cu radiatii,?favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice impotriva oboselii. In plus, datorita efectului antioxidant, antibacterian si antimicotic, IMMUNE …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *