Nemtii fac angajari masive in Romania. Aceasta firma cauta acum 1.000 de romani

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Angajari la Continental

Grupul auto german Continental si-a planificat sa angajeze inca 1.000 de romani in 2016, in centrele de cercetare si dezvoltare sau in unitatile de productie din Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov, Nadab si Carei, a anuntat, luni, compania.

Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16. 500 de angajati si isi va mari echipa in 2016 cu peste 1.000 noi membri in Romania, a anuntat compania.
Continental detine sapte unitati de productie si patru centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si are un centru de distributie al anvelopelor in Bucuresti.
In perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 miliarde euro in activitatile din Romania. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate in Romania.
„16.500 de oameni fac parte din echipa Continental Romania. Am primit anul trecut 1.500 de noi membri in echipa si acest lucru scoate in evidenta performanta pozitiva a companiei. In acest an avem pozitii deschise atat pentru muncitori, cat si pentru absolventii de facultate si inginerii cu experienta in domeniul automotive si software, pe care vrem sa ii angajam in centrele de cercetare si dezvoltare si in fabricile din tara. Vom continua sa primim in echipa proaspeti absolventi de scoala profesionala pe care ii angajam in unitatile de productie. In conditiile in care piata se dezvolta in aceeasi directie, ne asteptam sa crestem cu peste 1.000 de persoane si in acest an”, a spus Anica Stoica, directorul de personal in cadrul Continental …

spot_imgspot_img