Nicolae Dobrin ar fi implinit astazi 65 de ani

de Depatramentul Sport Postat la: 26.08.2012 14:32 Ultima actualizare: 26.08.2012 14:40

Mediafax//Liviu Chirica
Fostul fotbalist Nicolae Dobrin, care a decedat in octombrie 2007 dupa o lunga suferinta, ar fi implinit 65 de ani, astazi, in data de 26 august despre care sotia sa Gica spune ca va ramane pentru totdeauna o zi speciala, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dobrin s-a nascut pe 26 august 1947, iar de cand a murit, in urma cu cinci ani, sotia sa viziteaza in fiecare an la aceasta data la mormantul lui din Cimitirul Eroilor din Pitesti.
“26 august ramane o zi speciala atat pentru mine cat si pentru toti ceilalti. Am fost cu totii la cimitir, si i-am spus lui Gicu sa aiba liniste pentru ca noi suntem bine. Toata viata va ramane aceasta zi in memorie, pentru ca in 41 de ani am avut multe aniversari de aceasta zi. Si le faceam sa fie frumos, ba la Botosani, ba la Targoviste, iar la Pitesti nu mai spun de cate ori… Am tinut la aceste zile si ne bucuram de ele. Lui Gicu ii placea sa aiba lume multa langa el, sa fie inconjurat de prieteni” a spus Gica Dobrin, astazi, in timp ce era la mormantul fostului fotbalist, cu flori si cu tort si impreuna cu mai multe rude.
Alaturi de ea, Gica Dobrin a avut-o si pe una dintre nepotele, Maria, cea care este nascuta chiar pe 26 august, iar astazi a implinit 4 ani. “Dumnezeu a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *