Nintendo ofera huse gratuite pentru Wii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Site-ul pentru consola Wii, de la Nintendo, a inceput sa le ofere gratuit tuturor utilizatorilor o ?husa pentru controller-ul Wii?, cu scopul de a-l proteja de eventualele pagube pe care le-ar putea suferi cand este scapat din mana.

Husele vor fi incluse gratuit in toate pachetele in care vor fi livrate, pe viitor, consolele.

Imediat dupa lansarea consolei in noiembrie 2006, au existat numeroase reportaje in presa, care atrageau atentia asupra unor situatii in care controller-ul cadea sau era aruncat involuntar in mobila sau in echipamentul electric din apropiere. Problema a devenit si subiectul unui proces, desi Nintendo a lansat imediat un nou model, cu o bratara mai groasa si mai rezistenta.

Plangerile ulterioare referitoare la pagubele cauzate de controller sau controller-ului au incetat, dar totusi site-urile din intreaga lume ale companiei au inceput sa le faca reclama huselor, care vor incepe sa fie livrate din 15 octombrie in America de Nord.

Aceste huse sunt facute din silicon care ?ofera o serie de beneficii jucatorului?. Invelitoarea este descrisa pe site-ul britanic al celor de la Nintendo ca ?un element cu efect de perna atunci cand controller-ul loveste accidental o persoana sau un obiect, sau cand este scapat accidental ori aruncat?.

spot_imgspot_img