NOI … la sala Rapsodia … pe Lipscani

NOI ... la sala Rapsodia ... pe Lipscani

“NOI” este cea mai indrazneata manifestare a unei generatii de tineri artisti de pana acum: timp de doua ore, 23 de oameni vor fi in acelasi timp actori, regizori, scenografi si coregrafi.
Spectacolul “Noi” prezentat de Compania “Passe-Partout Dan Puric”, Sambata, 15 Ianuarie 2010, de la orele 19:00, la sala Rapsodia, ironizeaza senin toate nebuniile vremurilor noastre, de la talk-show-urile isterice pana la problemele de alimentatie. Protagonistii spectacolului incearca sa aduca in fata spectatorilor propria lor varianta de lume, ceva mai putin zbuciumata, ceva mai putin speriata de greutatile zilei, o lume mai colorata, in care oamenii stiu sa rada fara batjocura si sa fie tristi fara dulcegarii.

Spectacolul este o creatie colectiva realizata sub bagheta artistului Dan Puric. Limbajul teatral folosit este unic prin faptul ca aduna pe scena dans, teatru de cuvant, teatru non-verbal (relatie), pantomima comportamentala si imitativa, dans popular, step etc.

O adevarata demonstratie de curaj si originalitate, o Commedia dell” Arte a zilelor noastre, un comentariu fermecator asupra contemporaneitatii.
Un spectacol in care toate nebuniile vremurilor noastre – de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentatie – sunt ironizate senin, cu candoare. Protagonistii spectacolului NOI promit sa aduca in fata spectatorilor propria lor varianta de lume, ceva mai putin zbuciumata, ceva mai putin speriata de greutatile zilei, o lume mai colorata, in care oamenii stiu sa rada fara batjocura si sa fie tristi fara dulcegarii.

Distributia: Antoanela Vladescu, Claudia Susanu, Mihaela Ailincai, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Diana Vladu,Raluca Urea, Lelia Marcu, Nadejda Dimitriu, Alexandra Neacsu, Silviu Oltean, Mircea Cristescu, Silviu Man, Petre Voicu, Axel Moustache, Vadim Rusu, Ştefan Ruxanda, Adrian Nour, Florin Rosu, Matei Muntiu, Alex Calin, Sebastian Petrovici, Paul Cimpoieru.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021/315.89.80.
Program: Luni-Vineri 11:00 – 18:00, Sambata 12:00 – 16:00, Duminica inchis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *