Cine este Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare?

Cine este Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare?

Politistii din Constanta cer sprijinul oricarei persoane ce poate oferi informatii pentru gasirea lui Bogdan Mitu, barbatul dat disparut luni dupa ce ar fi sarit in Dunare impreuna cu sotia sa.

Bogdan Mitu este dat in urmarire generala, dupa ce corpul acestuia nu a fost gasit in apele Dunarii.

Semnalmente fizice

Bogdan Mitu are o inaltime de aproximativ 1,80 metri, constitutie slaba, ochi caprui, sprancene stufoase, par saten, calvitie bilaterala, ten brunet, buze normale, comisuri orizontale, urechi normale cu lobul lipit si are o alunita pe pometele stang.

Oricine are detalii despre Mitu este rugat sa sune la numarul 112.

Potrivit IPJ Constanta, lucratorii Postului de Politie Transporturi Navale Cernavoda au fost sesizati, luni, la ora 14.40, ca pe malul stang al Canalului Dunare – Marea Neagra a oprit un autoturism Opel din care au coborat doua persoane care au intrat in apa. Cu ocazia cercetarii, la aproximativ 50 de metri fata de autoturism, in apele canalului, a fost gasit cadavrul Gabrielei Mitu, de 21 de ani, din Cernavoda.

De asemenea, s-a stabilit ca autoturismul apartine sotului acesteia, Bogdan Mitu, de 30 de ani, din aceeasi localitate, banuit a fi a doua persoana care a intrat in apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *