Noi dezvaluiri in cazul britanicei lasate falita de iubitul roman, cu 37 de ani mai tanar. Barbatul sustine ca el e cel cu inima franta

Tanarul Cristian Mihalea sustine ca banii au fost un cadou din partea ei si ca cei doi erau foarte initimi. Insa ea neaga imprumutul si arata ca au a avut parte de doar cateva momente de “dragoste”, acelea fiind nesatisfacatoare.
Christiane cina intr-un restaurant exclusiv de la Londra, cand a vazut un “chipes” roman care fuma in zona. Mergand timida catre Cristian Mihalea, ea i-a cerut un foc pentru a-si aprinde tigara. “Era foarte aratos – dar nu era interesata de el in acel moment”, a spus fosta profesoara de limba franceza.
Aducandu-si aminte de intalnirea lor din 2016, ea a adaugat: “Am facut schimb de numere de telefon, dar eu plecam din tara, asa ca ne-am intalnit peste ceva timp, in septembrie. Am inceput sa ne vedem regulat timp de cateva nopti. Nu voiam sa devin posesiva”.
Totusi, Christiane sustine ca barbatul i-a cerut la scurt timp bani. In timpul relatiei, care a durat 18 luni, l-a plimbat in vacante luxoase in jurul lumii, i-a cumparat un Porsche Panamera si cateva ceasuri de designer. Ulterior i-a mai dat 160.000 de lire pentru presupusa boala a tatalui sau.
“Tot ce avea era o dubita si nu muncea. Sustinea ca nu are din ce sa-si plateasca chiria. I-am dat 700 de lire. Lucrul ciudat este ca el nu mi-a spus niciodata unde sta. Am aflat ulterior de la un detectiv privat. Apoi s-a plans ca i s-a stricat BMW-ul si ca reparatia costa mult. I-am spus ca-i cumpar o masina noua, dar cu o limita – 20.000 de lire, cred. A cumparat un Porche Panamera la mana a doua, dar nu mi-a aratat chitantele. Pe parcursul celor 18 luni, ii puneam constant bani in conturi. El sustinea ca tatal lui urma sa moara de cancer si avea doar sase luni de trait, daca nu era supus unei operatii intr-un spital din Germania”, mai sustine femeia.
“Apoi a anuntat ca a gasit un donator. L-am intrebat de cati bani are nevoie si i-am dat 160.000 de lire. Acum cred ca mintea. L-am considerat iubitul meu – el mi-a spus ca este iubitul meu. Nu ma asteptam sa fie altcineva”, arata Christiane.
Femeia il acuza pe barbat ca a profitat de ea: “Eram libera. Nu am mai facut asa ceva pana acum. M-a prins. Am fost flatata sa am un iubit mai mic cu 37 de ani mai mic. Eram vulnerabila si el s-a dovedit a fi un oportunist cu inima rece”, arata milionara.
In 2013, Christiane a divortat de sotul ei, David (75 de ani), seful unei companii importante. Acum ii este teama ca fostul ei sot si ful ei sa afle de “nebunia” ei. Christiane s-a certat chiar cu fostul ei iubit, despre un articol din presa britanica in care il arata pe el cheltuind 37.000 de lire pe prostituate.
Ea povesteste ca experientele sexuale cu romanul au fost limitate, care au lasat-o “nesatisfacuta”, mintind-o ca “nu poate sa obtina o erectie”. “Dormea pe canapea si nu ma imbratisa. Pleca dupa ce ieseam la restaurant. I-am spus ca am nevoie de afectiune. Ma intrebam de ce mai iese cu mine daca crede ca nu arat bine”, a adaugat Christiane.
Acum britanica se teme ca stie raspunsul. Cand se gandea sa cumpere o propietate, romanul i-a propus o casa din vestul Londrei.
“A spus ca a vazut undeva pe internet casa si va rezolva el. Nu fusesem niciodata in acel loc”, a precizat Christiane fara a preciza exact suma de bani transferata catre contul lui. Se crede ca ar fi vorba de 500.025 de lire, bani pe care i-a pretins inapoi la Inalta curte. “El chiar mi-a luat telefonul din mana pentru a transfera banii in contul lui. A refuzat sa astepte pana cand venea weekendul si insista ca va pierde casa daca asteapta. Ideea era …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *