Noi ipoteze despre decesul cantaretului Prince. El ar fi consumat medicamente contrafacute

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Decesul cantaretului Prince, care a fost gasit mort, intr-un lift din casa sa din Minneapolis, in 21 aprilie, ar fi fost provocat de un medicament contrafacute?informeaza Digi24.

Pastilele, care contineau o doza extrem de puternica din analgezicul care l-a ucis pe artist, au fost gasite in recipiente de aspirina si vitamine.?Aceste pastile au o doza de substanta de 50 de ori mai puternica, decat heroina si de 8 ori mai puternica decat morfina.
Citeste si:?Calmantul care l-a ucis pe Prince a facut numeroase victime
La inceputul lunii iunie,?institutul medico-legal care a efectuat autopsia preciza ca artistul a?murit in urma unei supradoze de Fentanyl, un puternic medicament analgezic opiaceu.?Cel mai puternic narcotic cunoscut, Fentanilul este un opioid de sinteza obtinut in anii „50, in Belgia si are o potenta de 50 de ori mai ridicata decat heroina si de pana la 100 de ori mai mare decat morfina, conform Centrului american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC). Aceasta agentie guvernamentala a subliniat ca fentanilul obtinut in laboratoare ilegale si decesele in urma supradozelor cu aceasta substanta reprezinta o problema din ce in ce mai grava.?Numarul deceselor din cauza supradozelor cu opioide sintetice a crescut cu peste 80% in 2014 prin comparatie cu anul anterior, iar o mare parte din aceste decese sunt legate de prezenta mai abundenta pe piata neagra a fentanilului produs in laboratoare ilegale. Conform datelor oficiale, numai in statul Ohio au avut loc 514 situatii de supradoza cu fentanil in 2014, fata de doar 92 cu un an inainte.?
Cantaretul american Prince, decedat la 57 de ani in apropiere de Minneapolis.?Prince s-a facut remarcat in Minneapolis (statul Minnesota), la sfarsitul anilor 1970, abordand un stil original care combina influentele funk, rock si pop. Albumul sau din 1980, „Dirty …

spot_imgspot_img