Noi proteste la Oltchim Ramnicu Valcea si Divizia Petrochimica Bradu.

Peste 500 de angajati de la Oltchim Ramnicu Valcea si Divizia Petrochimica Bradu protesteaza, vineri, in fata pavilioanelor administrative ale unitatilor, informeaza Mediafax.
Potrivit liderului Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, in curtea societatii protesteaza aproximativ 400 de angajati.
“S-a promis ieri ca lichidarea pe luna februarie va fi acordata integral astazi, dar auzim acum ca se va achita doar 45% din ea, iar oamenii au luat foc, sunt mai suparati ca ieri de minciunile aparute. Iar de restul platilor din decembrie si ianuarie nu se mai vorbeste. Oamenii sunt disperati, ii asteptam aici in continuare pe Victor Ponta sau Varujan Vosganian sa spuna ce se intampla, sa rosteasca adevarul adevarat, sa numai spuna promisiuni oamenilor, promisiuni neonorate”, a declarat, vineri, liderul Sindicatului Liber Oltchim.
Citeste si Protestele de la Oltchim iau AMPLOARE. Angajatii au blocat din nou DN 64. Un protestatar, lovit de o masina
De asemenea, peste 100 de angajati ai Diviziei Petrochimice Bradu de la Pitesti, care apartine Oltchim Ramnicu Valcea, protesteaza, vineri, in fata pavilionului administrativ al unitatii. Angajatii solicita plata restantelor salariale din ultimele luni, oprirea disponibilizarilor si repornirea activitatii petrochimiei pitestene, denumita din 2009 Divizia Petrochimica Bradu, dupa ce a fost preluata de Oltchim de la Petrom.
Miercuri, peste 200 de angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au blocat traficul pe Drumul National 64, timp de doua ore, cerand administratorului judiciar si reprezentantilor Ministerului Economiei sa vina la Valcea pentru a le prezenta planul privind unitatea.
Tot miercuri, peste 300 de salariati ai Diviziei Petrochimice Bradu au protestat pe DN 65 B si au blocat soseaua in zona Vamii din Pitesti, la un moment dat o parte a protestatarilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *