Nokia straluceste cu noua gama de telefoane „Prism”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Nokia a lansat doua noi modele de telefoane care vor fi disponibile, initial, numai in Europa. Cele doua aparate fac parte din gama intitulata ?Prism Collection?, caracterizata de butoanele in forma triunghiulara si de culorile care refracteaza lumina.

Nokia 7900 reprezinta varful gamei Prism, include o carcasa cu insertii din aluminiu si un display de tip Organic LED. Utilizatorii pot alege dintr-o gama de 49 de culori pentru lumina care vine din spatele tastelor si inconjoara ecranul.

Nokia sustine ca ?fundalul viu? al telefonului se schimba subtil pe parcursul unei zile, in functie de factori precum ora si puterea semnalului. Pe partea tehnica, telefonul include suport 3G, o memorie interna de 1GB si o camera foto de doi megapixeli.

Modelul 7500 este similar in privinta design-ului, insa nu ofera toate functiile fratelui sau mai mare. Efectele de culoare sunt incluse, insa nu dispune de ecranul OLED si nici de insertii de aluminiu pe carcasa. Lipseste si suportul 3G, ca si memoria interna, insa utilizatorii pot atasa un card microSD pentru a rezolva aceasta problema.

Ambele modele Prism vor fi puse in vanzare in Europa in trimestrul al treilea. Nokia 7900 va costa 400 de euro, in vreme ce modelul 7500 va avea pretul de 210 euro.

spot_imgspot_img